In de afgelopen weken werd er bij reisbureauwebsite.nl achter de schermen iets heeeeeel interessants voorbereid! En we zijn blij dat we het eindelijk met jullie kunnen delen!

Proud to present: de ‘Snel Online´ Booking Magnet website.

De ‘Snel Online’ Booking Magnet is onze nieuwste WordPress based website-oplossing, waarmee je sneller dan ooit online bent met jouw reisbureauwebsite. In tegenstelling tot de bestaande op maat ontworpen Booking Magnet Websites, heeft de Snel Online Website een vaststaand design, maar door aanpassing van de kleuren, je eigen logo en kleine stijlelementen, wordt de website toch aangepast naar jouw eigen huisstijl en uitstraling.

Uiteraard is ook de Snel Online Website volledig ontwikkeld op basis van ons conversiegerichte, bewezen succesvolle Booking Magnet format.

Wat is het?

De Snel Online Booking Magnet Website is een budgetvriendelijke basiswebsite voor aanbieders van rondreizen (zowel maatwerk- als groepsrondreizen). Het is GEEN WordPress template waarmee je nog zelf een website moet bouwen, maar een kant-en-klare reisbureauwebsite, ingericht met jouw menustructuur, basispagina´s en rondreizen. Het basisdesign staat vast (zie voorbeelden verderop in dit bericht), maar de website wordt opgeleverd met jouw eigen huisstijlkleuren, logo en kleine stijlaanpassingen (bijvoorbeeld buttons en foto’s in strak/modern of rond/sfeervol ontwerp), zodat jouw website toch een eigen herkenbaar ‘gezicht’ heeft. Binnen 3 weken staat jouw website online en is klaar om door jou gevuld te worden met (inspiratie)reizen en teksten.

Voor wie is de Snel Online Basiswebsite?

De Snel Online Basiswebsite is de perfecte oplossing voor reisondernemers die:

  • Een beperkter budget hebben (vanaf 2637,- voor Snel Online versie, in plaats van op maat ontworpen vanaf 4667,-). Bekijk prijsinformatie.
  • In één keer een goede website willen neerzetten (geen passief visitekaartje, maar een actieve booking magnet die echt is ingericht om reisaanvragen op te leveren).
  • Snel online willen zijn (in verband met bijv. aanmelding garantiefondsen of lidmaatschap VvKR (NL), VVR (BE) of om nog op tijd online te zijn voor een aankomend boekingsseizoen).
  • Voor nu een beperkte site willen om snel (eerste) klanten naar te verwijzen, maar op termijn de flexibiliteit willen om verder uit te bouwen met bijvoorbeeld een blog voor SEO, of een E-book/weggever voor E-mailmarketing/salesfunnels.
  • Rondreizen aanbieden: op maat of groepsreizen. (Voor vakantiehuisaanbieders/retreats/pakketreizen met vaste standplaats etc. is de maatwerkwebsite beter passend).

Zo ziet dat eruit:

De eerste drie ‘Snel Online´ Booking Magnet websites staan al online. Hieronder kun je ze bekijken (zoals je van ons gewend bent volledig mobielvriendelijk en gericht op een soepele klantreis die je bezoekers soepel de weg wijst naar het aanvragen van een reisvoorstel). Zoals je ziet hebben de sites hetzelfde design, maar zijn ze qua uitstraling toch uniek voor de verschillende reisorganisaties, afhankelijk van type reisaanbod, huisstijlkleuren en extra functionaliteiten en marketingtools die al dan niet zijn toegevoegd.

Deze drie Snel Online Websites staan al live:

fossa reizen snel online case

Fossa Reizen
Basis Snel Online site (rond/sfeervol) + groepsreizenkalender.

BEKIJK WEBSITE

dogtravel snel online case

DogTravel
Basis Snel Online site (strak/modern) + uitgebreid aanbodfilter + groepsreizenkalender + blogmodule + E-book.


BEKIJK WEBSITE

 

rando reizen snel online case

Rando Reizen
Basis Snel Online site (strak/modern) + groepsreizenkalender + blogmodule.

BEKIJK WEBSITE

Zeer kundig , goed bereikbaar, snelle reactietijd en to the point

fossa reizen

“Zeer kundig , goed bereikbaar, snelle reactietijd en to the point. Reisbureauwebsite.nl heeft mij prima geholpen bij het bouwen van onze website in een zeer korte tijd.”

Philippine van der Putten, Fossa Reizen

Wat je kunt verwachten:

Snelle Setup: binnen 3 weken is jouw WordPress website klaar en kun jij de teksten en foto´s erin plaatsen. Na het vullen doen wij een final check en ben je binnen 2 weken live, inclusief eventuele SEO redirects om je huidige positie in Google te behouden (indien je al een website hebt nu).

Stijl aanpasbaar: de site wordt opgeleverd in jouw huisstijlkleuren, met jouw logo en de stijl kan nog aangepast naar de sfeer/stijl die jij mooi vindt (strak/modern of rond/sfeervol qua buttons en foto’s).

Budgetvriendelijk: alle functies die je nodig hebt om snel boekingen binnen te halen, tegen een prijs die binnen je budget past (vanaf 2637,- ).

Persoonlijk strategisch advies: de bouw van jouw site start met een strategiesessie met Wendy (businesscoach www.buildyourtravelbizz.com) waarbij zij je helpt om een slimme menu- en paginastructuur te kiezen, afhankelijk van jouw doelen en toekomstplannen (verkoop je bijvoorbeeld alleen reizen op maat, of wil je in de toekomst ook groepsreizen verkopen; wil je voor nu een puur commerciële productwebsite, of wil je meer de rol van reisadviseur vervullen en ook ruimte hebben voor reisinspiratie, persoonlijke bestemmingstips etc.).

Makkelijk zelf aanpassen: gebruiksvriendelijk CMS systeem waar je makkelijk zelf reizen kunt aanpassen en toevoegen, teksten en foto’s kunt wijzigen etc. zonder je webbouwer nodig te hebben.

Goed bereikbare support in normale mensentaal: persoonlijke instructie via videocalls voordat je gaat vullen en onbeperkte support via E-mail en indien nodig calls, ook na oplevering.

Extra opties: de snel online website is een basiswebsite die gebouwd is om snel online te zijn en eerste reizen te gaan verkopen, maar die je later kunt uitbouwen met extra marketingmodules wanneer je daar klaar voor bent. Denk bijvoorbeeld aan:
– Groepsreizenmodule: de basiswebsite is ontwikkeld voor maatwerkrondreizen, maar wanneer jij groepsrondreizen verkoopt, kun je de conversieverhogende groepsreizenkalender toevoegen als module.

– Blogmodule: op termijn handige toevoeging om beter vindbaar te worden in Google (SEO) en mensen vanaf social media naar je website te trekken.

– E-book/ Gratis weggever: pop-up met aanmeldformulier voor het verzamelen van E-mailadressen (conversieknaller).

– Overige funtionaliteiten zoals filters, taalversies, koppeling boekings- of offertesystemen etc.).

Voeg ze direct toe of later, wanneer je de eerste boekingen binnen hebt en meer tijd en budget hebt om je marketing op te pakken. Hier vind je een overzicht van de extra opties.

Summer Launch Deal: Gratis Blogmodule t.w.v. € 595

Ter ere van de lancering van de ´Snel Online´ Booking Magnet oplossing geldt deze zomer een speciale aanbieding. Laat jij deze zomer een nieuwe ´Snel Online´ website bouwen (je geeft OK op de offerte in juli of augustus 2024) dan bouwen wij gratis de blogmodule in (waarde € 595,- en normaal alleen inbegrepen in maatwerkwebsites).

Dus speel je al een tijdje met het idee dat je wel een nieuwe website wilt, maar liet je je tegenhouden door het idee dat op maat ontwerpen en bouwen langer duurt en een groter budget vergt? Plan dan NU een vrijblijvend adviesgesprek in, want wij denken dat je enthousiast gaat worden van onze budgetvriendelijke Snel Online oplossing!

ontvang meer boekingen

Ontvang meer online boekingen met een bewezen succes formule.

Reisbureauwebsite.nl is een samenwerkingsproject tussen cursusplatform buildyourtravelbizz.com en internetbureau jun-e-jay.com. Samen helpen we kleinschalige reisorganisaties aan een betaalbare ‘Booking Magnet’ website, die op de automatische piloot online boekingen oplevert.

Wij bouwen écht goede WordPress websites voor kleinschalige reisorganisaties, dankzij een bewezen succesformule. Volledig passend bij jouw bedrijf. Van strategie en concept, via ontwerp en ontwikkeling naar onderhoud en support. Meer online boekingen. Meer tijd over voor andere zaken. Wil jij ook online succes behalen?