Trots op wat we maken.

Wij zijn onwijs trots op alles wat we maken. We werken namelijk voor de allerleukste reisbedrijven aan mooie projecten, en alleen maar met gepassioneerde reisondernemers. Of je nu vanuit Nederland of op bestemming werkt, rondreizen op maat, excursies of juist groepsreizen aanbiedt, bestemmingsspecialist bent of 28 bestemmingen hebt, we´ve seen it all and done it all!

Bij elk project geven wij 100% voor een succesvol resultaat en stiekem doen we altijd een stapje extra.

zo denken wij ver websites
young travel company

Young Travel Company

De oude website van Young Travel Company was qua techniek verouderd en had wat gemiste kansen op het gebied van SEO (vindbaarheid in Google). De nieuwe website die wij ontwierpen en bouwden voldoet aan alle moderne eisen qua (SEO)techniek en heeft veel meer persoonlijkheid. Het unieke design past 100% bij Young Travel Company, onderscheidt hen van de concurrenten en positioneert Young Travel Company als dè Go To reisspecialist voor kleinschalige en persoonlijke familiereizen.

my football cities

My Football Cities

Bij reisbureauwebsite.nl doen we niet aan ´lievelingetjes´ (want ál onze klanten zijn tenslotte nogal unieke en dus per definitie toffe reisorganisaties ;-)), maar voor voetballiefhebber Michel was het ontwerpen van de MyFootballCities website toch wel echt een topper! Simon vroeg ons om voor zijn volledig nieuwe reisorganisatie echt sámen met hem een website te ontwikkelen, want kennis van voetbal yes, die was in huis en de wil om zelf meer over websites te leren en ´hands on´ aan de slag te gaan ook. Maar technisch gezien moest er wel een goed vindbare én super gebruiksvriendelijke site komen. Het eindresultaat: een meertalige website die de voetbalweekenden en unieke multi-match trips op topniveau onder de aandacht brengt!

case placeholder

Tura Travel

De Tura Travel website had een beetje liefde en wat meer structuur nodig, dus wij hebben hem voorzien van een geheel nieuw ontwerp. De website ziet er niet alleen beter uit, maar is ook veel gebruiksvriendelijker geworden. Een website die klaar is voor de moderne tijd en ook SEO-technisch gezien de nodige verbeteringen heeft gekregen.

local hideaways

Local HideAways

De website van Local HideAways was verouderd en was daardoor niet meer zo gebruiksvriendelijk als gewenst. Door kritisch naar elke pagina te kijken hebben we hem voorzien van een heel nieuw uiterlijk. Niet alleen mooier, maar ook écht uniek, passend bij de stijl en doelgroep van Local HideAways en 100% gericht op het overtuigen van de doelgroep.

peterpan vakantieclub

Peter Pan Vakantieclub (Transavia)

Er stond erg veel onnodige informatie op de oude website. Door voor elke pagina te bepalen wat wel en niet nodig was, hebben we de website veel overzichtelijker kunnen maken. Een mooi project voor een mooie opdrachtgever met een mooie missie.

abel reizen case

Abel Reizen

Een specialist voor fiets- en wandelvakanties naar Scandinavië. Een nieuwe website. Samen met de eigenaar hebben we de websitestructuur bepaald, waarna we het website ontwerp en de WordPress ontwikkeling op ons hebben genomen.

tribi holiday

Tribi Holiday Curacao

Zoeken. Vinden. Boeken. Dat is het doel van de website van Tribi Holiday. Met een overzicht van alle beschikbare vakantiewoningen, appartementen en kamers is deze website er op gericht om boekingen te ontvangen. Inclusief beschikbaarheidskalender en een duidelijk overzicht in de back-end om de boekingen te beheren.

amsterdam beach apartments

Amsterdam Beach Apartments

Input volgt…

puur canarias

Puur Canarias

Input volgt…

kingfisher tours

Kingfisher Tours

Kingfisher Tours had een nieuwe website nodig, omdat de oude website technische problemen had, qua mobielvriendelijkheid verouderd was en de nieuwe productcategorie ‘groepsreizen’ prominenter in beeld moest komen. De site leverde al veel boekingen op (want was een aantal jaar geleden qua teksten en design al ingericht volgens het Booking Magnet format), maar na een uitgebreide analyse op de gebruikers- en boekingsdata, tilden we het nieuwe design (en daarmee ook meteen het Booking Magnet website format) naar een nóg hoger level.