Trots op wat we maken.

Wij zijn onwijs trots op alles wat we maken. We werken namelijk voor de allerleukste klanten: écht gepassioneerde kleinschalige reisorganisaties, met net zo´n sterke ‘sense of adventure’ als wij zelf! Of jij nu jouw reisorganisatie runt vanuit Nederland of remote; of je reizen op maat of juist groepsreizen aanbiedt; of je 1 bestemming of 28 bestemmingen aanbiedt, we´ve seen and done it all!

Bij elk project geven wij 100% voor een goed resultaat en stiekem doen we altijd een stapje extra.

zo denken wij ver websites
kingfisher tours

Kingfisher Tours

Kingfisher Tours had een nieuwe website nodig, omdat de oude website qua techniek en mobielvriendelijkheid verouderd was en de nieuwe productcategorie ‘groepsreizen’ prominenter in beeld moest komen. De site leverde al gigantisch veel boekingen op, maar na een uitgebreide analyse op de gebruikers- en boekingsdata, tilden we het nieuwe design naar nóg een niveautje hoger.

miradouro travel reisbureauwebsite

Miradouro Travel

Daan was nog niet zo lang geleden afgestudeerd, had een spontaan idee om een reisorganisatie te beginnen en binnen no time stond zijn website online! Terwijl Wendy samen met Daan de sitestructuur en briefing uitwerkte, regelde Daan alles qua inschrijving bij de KvK, verzekeringen, garantiefondsen etc. Terwijl Michel de site bouwde begon Daan al met verkopen, reizen uitwerken en teksten schrijven volgens het stappenplan uit de inbegrepen starterscursus en BAM! In een paar maandjes van ́”just an idea” naar ́”volop inactie”. Wat een geweldige en super persoonlijke website is dit geworden!

met plezier op vakantie reisbureauwebstie

Met Plezier op Vakantie

Met de website van Met Plezier Op Vakantie werd een heel nieuwe reisorganisatie op de markt gezet, maar wel voor een ondernemer met al jaren ervaring in de reisbranche. De wensenlijst was duidelijk: niet alleen de reizen op maat moesten volop in de spotlights komen, maar ook direct boeken en betalen vanuit een beschikbaarheidskalender waren onontbeerlijk om efficiënter te kunnen verkopen. Wat een werk hebben Frans en ́”zijn” meiden gehad aan het teksten schrijven en vullen, maar in noodtempo hebben zij dit gedaan en het eindresultaat mag er wezen!