Trots op wat we maken.

Wij zijn onwijs trots op alles wat we maken. We werken namelijk voor de allerleukste reisbedrijven aan mooie projecten, en alleen maar met gepassioneerde reisondernemers. Of je nu vanuit Nederland of op bestemming werkt, rondreizen op maat, excursies of juist groepsreizen aanbiedt, bestemmingsspecialist bent of 28 bestemmingen hebt, we´ve seen it all and done it all!

Bij elk project geven wij 100% voor een succesvol resultaat en stiekem doen we altijd een stapje extra.

zo denken wij ver websites
young travel company

Young Travel Company

De oude website van Young Travel Company was qua techniek verouderd en had wat gemiste kansen op het gebied van SEO (vindbaarheid in Google). De nieuwe website die wij ontwierpen en bouwden voldoet aan alle moderne eisen qua (SEO)techniek en heeft veel meer persoonlijkheid. Het unieke design past 100% bij Young Travel Company, onderscheidt hen van de concurrenten en positioneert Young Travel Company als dè Go To reisspecialist voor kleinschalige en persoonlijke familiereizen.

Bekijk deze website
my football cities

My Football Cities

Bij reisbureauwebsite.nl doen we niet aan ´lievelingetjes´ (want ál onze klanten zijn tenslotte nogal unieke en dus per definitie toffe reisorganisaties ;-)), maar voor voetballiefhebber Michel was het ontwerpen van de MyFootballCities website toch wel echt een topper! Simon vroeg ons om voor zijn volledig nieuwe reisorganisatie echt sámen met hem een website te ontwikkelen, want kennis van voetbal yes, die was in huis en de wil om zelf meer over websites te leren en ´hands on´ aan de slag te gaan ook. Maar technisch gezien moest er wel een goed vindbare én super gebruiksvriendelijke site komen. Het eindresultaat: een meertalige website die de voetbalweekenden en unieke multi-match trips op topniveau onder de aandacht brengt!

Bekijk deze website
case placeholder

Tura Travel

De Tura Travel website had een beetje liefde en wat meer structuur nodig, dus wij hebben hem voorzien van een geheel nieuw ontwerp. De website ziet er niet alleen beter uit, maar is ook veel gebruiksvriendelijker geworden. Een website die klaar is voor de moderne tijd en ook SEO-technisch gezien de nodige verbeteringen heeft gekregen.

Bekijk deze website
local hideaways

Local HideAways

De website van Local HideAways was verouderd en was daardoor niet meer zo gebruiksvriendelijk als gewenst. Door kritisch naar elke pagina te kijken hebben we hem voorzien van een heel nieuw uiterlijk. Niet alleen mooier, maar ook écht uniek, passend bij de stijl en doelgroep van Local HideAways en 100% gericht op het overtuigen van de doelgroep.

Bekijk deze website
peterpan vakantieclub

Peter Pan Vakantieclub (Transavia)

Er stond erg veel onnodige informatie op de oude website. Door voor elke pagina te bepalen wat wel en niet nodig was, hebben we de website veel overzichtelijker kunnen maken. Een mooi project voor een mooie opdrachtgever met een mooie missie.

Bekijk deze website
abel reizen case

Abel Reizen

Een specialist voor fiets- en wandelvakanties naar Scandinavië. Een nieuwe website. Samen met de eigenaar hebben we de websitestructuur bepaald, waarna we het website ontwerp en de WordPress ontwikkeling op ons hebben genomen.

Bekijk deze website
tribi holiday

Tribi Holiday Curacao

Zoeken. Vinden. Boeken. Dat is het doel van de website van Tribi Holiday. Met een overzicht van alle beschikbare vakantiewoningen, appartementen en kamers is deze website er op gericht om boekingen te ontvangen. Inclusief beschikbaarheidskalender en een duidelijk overzicht in de back-end om de boekingen te beheren.

Bekijk deze website
amsterdam beach apartments

Amsterdam Beach Apartments

Input volgt…

In ontwikkeling
puur canarias

Puur Canarias

Input volgt…

In ontwikkeling
kingfisher tours

Kingfisher Tours

Kingfisher Tours had een nieuwe website nodig, omdat de oude website technische problemen had, qua mobielvriendelijkheid verouderd was en de nieuwe productcategorie ‘groepsreizen’ prominenter in beeld moest komen. De site leverde al veel boekingen op (want was een aantal jaar geleden qua teksten en design al ingericht volgens het Booking Magnet format), maar na een uitgebreide analyse op de gebruikers- en boekingsdata, tilden we het nieuwe design (en daarmee ook meteen het Booking Magnet website format) naar een nóg hoger level.

In ontwikkeling
atma asia

Atma Asia Travel

Hoe organiseer je je menu en je pagina’s wanneer je meer dan 10 bestemmingen aanbiedt en niet alleen individuele rondreizen, maar ook nog eens activiteiten, meerdaagse trektochten en groepsreizen aanbiedt? Voor Atma Asia ontwikkelden we een volledig nieuwe website met zo’n duidelijke menustructuur en design dat mensen nu moeiteloos het juiste reisaanbod kunnen vinden. En: ook nog eens helemaal in de unieke stijl die past bij Atma Asia Travel.

In ontwikkeling
norway adventures

Norway Adventures

Wanneer je al jaren een goedlopend bedrijf hebt en er aardig wat boekingen binnenkomen, realiseer je je niet altijd dat er nog veel méér in je bedrijf zit. Gelukkig zijn outdoor liefhebbers Anne en Rogier van Norway Adventures altijd op zoek naar manieren om hun bedrijf nóg verder te ontwikkelen, dus na een SEO-traject en een aantal marketingcursussen bij Wendy, maakten we nu ook samen een professionaliseringsslag qua website. Op basis van een volledig nieuwe huisstijl ontwierpen wij deze nieuwe website voor hen: een site die het brede productaanbod van Norway Adventures overzichtelijker aanbiedt. Mét ruimte om nieuwe reistypen en de groepsreizen meer aandacht te geven!

In ontwikkeling
case placeholder 1

Vakantieduiker

De oude website van Vakantieduiker bevatte veel lange stukken tekst en weinig visuele elementen. Er waren weinig call-to-actions en het was moeilijk voor bezoekers om hun weg door het uitgebreide reisaanbod te vinden. Een gemiste kans om met de website meer leads te genereren. Na een aantal gesprekken over het doel en de structuur van de website ontstond een vernieuwend design, waarin mensen veel flexibeler en via verschillende thematische ingangen kunnen zoeken naar hun ideale duikreis. Een fris, modern en nieuw ontwerp én een logische route, dankzij het gebruik van duidelijke call-to-actions, een goede gebruikerservaring en een logische customer journey.

In ontwikkeling
zazoe xperience

Zazoe Xperience

Zazoe Xperience heeft zich aangemeld voor onze “gratis pagina ontwerp” actie. Daaruit kwam de homepagina als pagina die wij hebben ontworpen, puur op basis van hun bestaande website en de informatie die zij ons gegeven hebben. Dit ontwerp dient puur als voorbeeld om te laten zien wat er mogelijk is qua ontwerp.

Deze website dient als inspiratie
waddenbeleving

Waddenbeleving

Waddenbeleving heeft zich aangemeld voor onze “gratis pagina ontwerp” actie. Daaruit kwam de reis overzicht pagina als pagina die wij hebben ontworpen, puur op basis van hun bestaande website en de informatie die zij ons gegeven hebben. Dit ontwerp dient puur als voorbeeld om te laten zien wat er mogelijk is qua ontwerp.

Deze website dient als inspiratie
travel magical morocco

Travel Magical Morocco

Travel Magical Morocco heeft zich aangemeld voor onze “gratis pagina ontwerp” actie. Daaruit kwam de reis detail pagina als pagina die wij hebben ontworpen, puur op basis van hun bestaande website en de informatie die zij ons gegeven hebben. Dit ontwerp dient puur als voorbeeld om te laten zien wat er mogelijk is qua ontwerp.

Deze website dient als inspiratie
jouw nieuwe website case

Jouw bedrijfsnaam?

Ben je enthousiast geworden na het zien van onze website en het bekijken van bovenstaande projecten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis adviesgesprek en om jouw mogelijkheden te bespreken.

Ja, vertel mij meer!