Het verhaal achter reisbureauwebsite.nl

De allerbeste reisbureauwebsite ontwikkelen voor kleinschalige reisorganisaties: een betaalbare website die daadwerkelijk boekingen oplevert. Dat is vanaf dag 1 onze missie met het Booking Magnet website format. Een moderne en betaalbare WordPress website, waarmee je als reisondernemer makkelijk zelf boekingen binnenhaalt.

ontwikkeld door experts
duidelijkheid vooraf

Het “Booking Magnet” Format

Wendy ontwikkelde het format voor de “Booking Magnet” website gaandeweg tijdens haar jarenlange werk als marketeer, websitecoördinator en marketingcoach voor kleinschalige reisorganisaties. Maar een echt betrouwbare en (marketing)technisch goede websitebouwer kon zij eigenlijk nooit echt vinden….

Totdat zij via één van haar klanten (ook een kleinschalige reisorganisatie) in contact kwam met Michel, die het Booking Magnet website format technisch tot leven bracht. Inmiddels hebben we al vele kleinschalige Nederlandse reisorganisaties en touroperators mogen helpen.

Meer bezoekers, meer reisaanvragen, meer omzet.

Wij geloven dat een website vóór jou moet werken. In het geval van kleinschalige reisorganisaties moet hij dus voor meer boekingen zorgen, met zo min mogelijk moeite en kosten vanuit jou. En dat betekent dat hij makkelijk te beheren, veilig, snel en vooral ook goed vindbaar moet zijn.

Daarom hebben wij het “Booking Magnet” website systeem ontwikkeld: speciaal voor (kleinschalige) reisorganisaties, excursiebedrijven en ZRA’s die een sterke eigen website willen hebben, waar meer leads en daadwerkelijke boekingen uitkomen.

wendy rug laptop reisbureauwebsite

Wat vinden onze klanten?

flore meylan e1626779886449

Omdat we al een aantal jaren aan het zoeken waren naar een plan hoe we onze website beter vindbaar konden maken, zijn we met Wendy en Michel in zee gegaan. Het is fijn om een koers te varen en te vertrouwen dat de website er beter uit komt.

Flore en Donald Koskamp, Tura Travel
Miriam Kok

De enorme groei van Kingfisher Tours Egypte is het “levende bewijs” dat de website adviezen en marketingmethodes werken. Mede daardoor hebben wij 300% meer boekingen en zit ik nu weer zélf achter het stuur van mijn bedrijf en dat wens ik iedereen toe.

Miriam Kok, Kingfisher Tours

Een aanrader, het werkt echt! Een compleet format waar je veel aan hebt als je meer online boekingen binnen wilt krijgen.

Gerda Boersma, Atma Asia