Het verhaal achter reisbureauwebsite.nl

De allerbeste reisbureauwebsite ontwikkelen voor kleinschalige reisorganisaties: een betaalbare website die daadwerkelijk boekingen oplevert. Dat is vanaf dag 1 onze missie met het Booking Magnet website format. Een moderne en betaalbare WordPress website, waarmee je als reisondernemer makkelijk zelf boekingen binnenhaalt.

ontwikkeld door experts
duidelijkheid vooraf

Het “Booking Magnet” Format

Wendy ontwikkelde het format voor de “Booking Magnet” website gaandeweg tijdens haar jarenlange werk als marketeer, websitecoördinator en marketingcoach voor kleinschalige reisorganisaties. Maar een echt betrouwbare en (marketing)technisch goede websitebouwer kon zij eigenlijk nooit echt vinden….

Totdat zij via één van haar klanten (ook een kleinschalige reisorganisatie) in contact kwam met Michel, die het Booking Magnet website format technisch tot leven bracht. Inmiddels hebben we al vele kleinschalige Nederlandse reisorganisaties en touroperators mogen helpen.

Meer bezoekers, meer reisaanvragen, meer omzet.

Wij geloven dat een website vóór jou moet werken. In het geval van kleinschalige reisorganisaties moet hij dus voor meer boekingen zorgen, met zo min mogelijk moeite en kosten vanuit jou. En dat betekent dat hij makkelijk te beheren, veilig, snel en vooral ook goed vindbaar moet zijn.

Daarom hebben wij het “Booking Magnet” website systeem ontwikkeld: speciaal voor (kleinschalige) reisorganisaties, excursiebedrijven en ZRA’s die een sterke eigen website willen hebben, waar meer leads en daadwerkelijke boekingen uitkomen.

wendy rug laptop reisbureauwebsite

Wat vinden onze klanten?

flore meylan e1626779886449

Omdat we al een aantal jaren aan het zoeken waren naar een plan hoe we onze website beter vindbaar konden maken, zijn we met Wendy en Michel in zee gegaan. Het is fijn om een koers te varen en te vertrouwen dat de website er beter uit komt.

Flore en Donald Koskamp, Tura Travel
Miriam Kok

De enorme groei van Kingfisher Tours Egypte is het “levende bewijs” dat de website adviezen en marketingmethodes werken. Mede daardoor hebben wij 300% meer boekingen en zit ik nu weer zélf achter het stuur van mijn bedrijf en dat wens ik iedereen toe.

Miriam Kok, Kingfisher Tours

Een aanrader, het werkt echt! Een compleet format waar je veel aan hebt als je meer online boekingen binnen wilt krijgen.

Gerda Boersma, Atma Asia

Wendy Assenberg van Eijsden

Als marketingcoach help ik kleinschalige reisorganisaties al jaren om beter zichtbaar te worden en meer boekingen te krijgen via hun eigen website.

Eerst deed ik dit vooral via de trainingen op buildyourtravelbizz.com, maar ik ben superblij dat we nu ook reisondernemers die een niéuwe website willen, kunnen helpen met het Booking Magnet format!

Ik zie je snel tijdens de onboarding calls en heb er onwijs veel zin in om samen met jou de perfecte website- en marketingopzet voor joúw reisorganisatie uit te denken!

PS. We spreken elkaar via Zoom, want ik heb mijn bedrijf inmiddels “ingepakt” en werk het merendeel van het jaar remote vanaf een zonnige bestemming :-D

signature wendy
ons team wendy

Michel Schönhage

Als webdesigner en developer help ik via www.jun-e-jay.com al enige jaren kleinschalige reisorganisaties aan een écht goede WordPress website die boekingen oplevert. Een website die gemakkelijk zelf te beheren is en daarnaast snel, veilig en goed vindbaar is.

Sinds 2011 zet ik mij in om het Internet elke dag een stukje mooier/beter te maken. Met meer dan 700 opgeleverde websites mag ik mij met recht een expert noemen. Met de lancering van het Booking Magnet systeem wil ik kleinschalige reisorganisaties nog meer online succes bezorgen!

signature michel
ons team michel
ontvang meer boekingen

Ontvang meer online boekingen met een bewezen succes formule.

Wij bouwen écht goede WordPress websites voor kleinschalige reisorganisaties, dankzij een bewezen succesformule. Volledig passend bij jouw bedrijf. Van strategie en concept, via ontwerp en ontwikkeling naar onderhoud en support. Meer online boekingen. Meer tijd over voor andere zaken. Wil jij ook online succes behalen?