Praktische online marketingcursussen voor kleinschalige reisorganisaties.

Alle praktische handvatten die je nodig hebt om de marketing voor jouw reisorganisatie slim aan te pakken; “to the point” en makkelijk toe te passen in jouw eigen bedrijf, want boordevol met praktijkvoorbeelden van succesvolle reisorganisaties, touroperators en excursiebedrijven die deze kennis al toepassen. Volledig online, dus te volgen waar en wanneer jij zelf wilt.

ontwikkeld door experts

Welke online marketing cursus past bij jou?

wendy rug laptop reisbureauwebsite

E-mailmarketing: E-book en Sales Funnel Maken.

11 lessen

Op de automatische piloot meer reisaanvragen ontvangen via je website? In deze basiscursus E-mailmarketing leer je hoe jij je E-mailmarketing slim inricht met een E-book/weggever en sales funnel (E-mail automation), zodat je vanaf nu een continue stroom reisaanvragen ontvangt. Minder moeite, meer opbrengst.

michel kijkend meer reisbureauwebsite

Een website die boekingen oplevert.

46 lessen

Meer boekingen uit je bestaande website halen, of zeker weten dat je een goede nieuwe website (laat) bouwen? Leer hoe een goede website in elkaar zit: van conversieoptimalisatie en websitedesign tot je doelgroep kiezen, aantrekken en online verleiden met overtuigende teksten. Voor meer ‘warme leads’ en moeiteloos verkopen via jouw eigen website.

wendy klant reisbureauwebsite

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

46 lessen

Stop met al je winst weg te geven aan hoge commissies voor tussenpartijen en ga aan de slag met SEO (zoekmachine-optimalisatie) zodat je eígen website op de automatische piloot meer bezoekers (en dus boekingen) binnenhaalt. Maak stap voor stap je eigen website beter vindbaar. Alle praktische inzichten om écht te weten hoe jij je concurrenten wél verslaat in Google.

michel lachend selfie reisbureauwebsite

Bloggen voor kleinschalige reisorganisaties.

Binnenkort beschikbaar

Maak een contentplanning en leer snel en makkelijk bloggen, zodat je meer mensen naar je website trekt en hen makkelijker overtuigt om bij jou te boeken. Aan de hand van praktische templates, videoworkshops en lessen bedenk je onderwerpen en leer je makkelijk en snel het perfecte blogartikel schrijven.

wendy zittend laptop reisbureauwebsite

Marketingresultaten meten en verbeteren.

Binnenkort beschikbaar

Wil je slimme marketingkeuzes leren maken, zodat je meer resultaat uit je online marketing gaat halen? In deze cursus leer je jouw marketingcijfers analyseren met tools zoals Google Analytics, social media statistieken en je E-mailmarketing dashboard. Zodat je maandelijks kunt bijhouden welke acties jou nu al de meeste leads en boekingen opleveren en wat je kunt verbeteren om nóg meer resultaat uit je marketing te halen. Inclusief handige template maandrapportage.

wendy pasfoto reisbureauwebsite

Social media contentkalender en posts maken

Binnenkort beschikbaar

Ben je op zoek naar een slimme (en haalbare) social mediastrategie als kleinschalige reisorganisatie? Maak je eigen social mediaplanning aan de hand van praktische tips, tools en een voorbeeld content kalender, zodat je consistent in beeld blijft bij je potentiële gasten op het moment dat ze zich daadwerkelijk gaan oriënteren op een reis (inclusief handige voorbeeld content kalender in Excel en Trello).

Tevreden klanten

marjolein penning

“Ik ken Michel al vele jaren en hij heeft de websites gebouwd voor zowel Lotus Tours als Eshi Eco Travel. Dit tot zeer grote tevredenheid! Michel voelt uitstekend aan wat de wensen zijn en maakt in overleg de website helemaal op maat. Hij denkt ook actief mee en komt met suggesties voor verbeteringen waar je zelf niet snel aan zou denken. Verder reageert hij bijzonder snel en als het nodig is ook buiten kantooruren wat ik echt een grote toegevoegde waarde vind. De nieuwe website voor Eshi Eco Travel heeft ook gezorgd voor een enorme toename van het aantal aanvragen. Kortom: een echte aanrader!”

Marjolein Penning, Eshi Travel & Lotus Tours

“Een aanrader, het werkt echt! Een compleet format waar je veel aan hebt als je meer online boekingen binnen wil krijgen.“

Gerda Boersma, Atma Asia Travel
flore meylan e1626779886449

“Omdat we al een aantal jaren aan het zoeken waren naar een plan hoe we de website van www.tura-travel.nl beter vindbaar konden maken, zijn we met Wendy en Michel in zee gegaan. Het is fijn om een koers te varen en te vertrouwen dat de website er beter uit komt”.

Flore Meylan en Donald Koskamp, Tura Travel

Aangenaam, wij zijn Reisbureauwebsite.nl

Wij bouwen websites voor kleinschalige reisorganisaties en zelfstandige reisadviseurs zoals jij, zodat jij je kan focussen op het regelen van een droomvakantie voor jouw klanten.

Wij helpen onze klanten met:
– meer leads ontvangen
– nieuwe klanten binnenhalen
– meer inschrijvingen op hun nieuwsbrief

Wij kunnen jou ook helpen.