Een reisbureau website die boekingen oplevert

Booking Magnet is DE website oplossing speciaal voor (kleine) reisorganisaties, excursiebedrijven en ZRA’s die een sterke eigen website willen hebben, waar meer leads en daadwerkelijke boekingen uitkomen.

michel kijkend meer reisbureauwebsite

Levert jouw website je meer frustratie op, dan boekingen?

Run jij je eigen reisorganisatie of excursiebedrijf? Dan herken je dit waarschijnlijk wel:

Je hebt een paar jaar geleden een website laten bouwen, maar:

• Er is altijd wel íets kapot

Het lijkt wel of er steeds meer dingen níet werken aan je website: teksten staan scheef, afbeeldingen zijn ineens niet zichtbaar, hij is verouderd en laadt traag en je hebt het idee dat hij gewoon ‘niet meer van deze tijd’ is.

• Zelf iets aanpassen is lastig

Voor kleine aanpassingen en het toevoegen van nieuwe pagina’s ben je afhankelijk van je websitebouwer en alles waar je hem voor moet inschakelen kost extra geld.

• Niet toepasbaar voor joúw type reisbedrijf

Je hebt wel met wat websitebouwers gepraat, maar ze kennen de reisbranche niet écht. Ze stellen dingen voor die voor jou niet van toepassing zijn of je zit vast aan een websitethema wat je niet kunt aanpassen naar jouw reisaanbod.

• Website gelanceerd, maar geen reisaanvragen of boekingen

Je website trekt wel wát bezoekers, maar het zijn er maar weinig en er komen maar weinig reisaanvragen binnen via je site. Je twijfelt: is er technisch iets mis? Is je website niet duidelijk? Zijn je teksten niet overtuigend genoeg?

• Je mist kennis over marketing en goede websites

Jij bent DE expert voor jouw reisaanbod, maar nu je een website laat bouwen, heb je het idee dat je eigenlijk ook nog marketeer, professioneel tekstschrijver, websitetechneut, SEO-specialist en conversie-expert moet zijn als je resultaat uit je website wilt halen. Er is zoveel info, maar je hebt geen idee wat nu echt ‘goed’ is.

• Je zakt steeds verder naar beneden in Google

Eigenlijk trekt je website bijna geen bezoekers. Sterker nog, het lijkt wel of je zákt in de Google resultaten, terwijl je toch echt met SEO bezig bent geweest. Je vraagt je af of de techniek achter je website eigenlijk wel goed in elkaar zit?

Herkenbaar? Dan ben je hier op de juiste plaats!

Wij bouwen websites voor kleinschalige reisorganisaties en zelfstandige reisadviseurs zoals jij. Websites die marketingtechnisch wél goed in elkaar zitten en volledig ‘future proof’ zijn.

Zodat jij je kunt focussen op waar jij het allerbeste in bent: het regelen van een droomvakantie voor jouw klanten!

300% meer boekingen en zelf achter het stuur

Miriam Kok

“De enorme groei van Kingfisher Tours Egypte is het ‘levende bewijs’ dat Wendy’s website adviezen en marketingmethodes werken. Mede dankzij Wendy hebben wij 300% meer boekingen en zit ik nu weer zélf achter het stuur van mijn bedrijf en dat wens ik iedereen toe.”

Miriam Kok, Kingfisher Tours Egypte

Waarom kiezen voor een Booking Magnet website

Als kleinschalige reisadviseur ben jij er supergoed in om mensen de vakantie van hun leven te bezorgen. Dat is jouw speciale kracht. Je bent een hele goede reisagent, je ontzorgt jouw klanten op alle gebieden en je gasten zijn altijd super enthousiast over jouw persoonlijke hulp. Websites (laten) bouwen en marketing zijn echter niet jouw passie en let’s be honest: het is ook een beetje zonde van je tijd en geld om zelf het wiel opnieuw uit te gaan vinden!

Gezamenlijk hebben wij alle mogelijke technische uitdagingen, succes stories, ‘afwijkende’ typen reisorganisaties en valkuilen al langs zien komen de afgelopen jaren en die kennis en ervaring zetten we graag in om jou zonder omwegen aan een echt goede website te helpen.

Hieronder leggen we je uit hoe het Booking Magnet website format werkt:

1. ECHT gebouwd voor scoren in Google (SEO)

Wat het ‘Booking Magnet’ websiteformat echt anders maakt dan andere reisbureau websites is het feit dat wij de kennis van Wendy als SEO-trainer voor de reisbranche en Michel als technische websitespecialist hebben gecombineerd tot 1 perfecte website-oplossing voor touroperators. Als je je doelgroep beter wilt bereiken en beter vindbaar wilt zijn in Google, dan zijn er een aantal dingen die qua SEO-techniek (