Een reisbureau website die boekingen oplevert

Booking Magnet is DE website oplossing speciaal voor (kleine) reisorganisaties, excursiebedrijven en ZRA’s die een sterke eigen website willen hebben, waar meer leads en daadwerkelijke boekingen uitkomen.

michel kijkend meer reisbureauwebsite

Levert jouw website je meer frustratie op, dan boekingen?

Run jij je eigen reisorganisatie of excursiebedrijf? Dan herken je dit waarschijnlijk wel:

Je hebt een paar jaar geleden een website laten bouwen, maar:

• Er is altijd wel íets kapot

Het lijkt wel of er steeds meer dingen níet werken aan je website: teksten staan scheef, afbeeldingen zijn ineens niet zichtbaar, hij is verouderd en laadt traag en je hebt het idee dat hij gewoon ‘niet meer van deze tijd’ is.

• Zelf iets aanpassen is lastig

Voor kleine aanpassingen en het toevoegen van nieuwe pagina’s ben je afhankelijk van je websitebouwer en alles waar je hem voor moet inschakelen kost extra geld.

• Niet toepasbaar voor joúw type reisbedrijf

Je hebt wel met wat websitebouwers gepraat, maar ze kennen de reisbranche niet écht. Ze stellen dingen voor die voor jou niet van toepassing zijn of je zit vast aan een websitethema wat je niet kunt aanpassen naar jouw reisaanbod.

• Website gelanceerd, maar geen reisaanvragen of boekingen

Je website trekt wel wát bezoekers, maar het zijn er maar weinig en er komen maar weinig reisaanvragen binnen via je site. Je twijfelt: is er technisch iets mis? Is je website niet duidelijk? Zijn je teksten niet overtuigend genoeg?

• Je mist kennis over marketing en goede websites

Jij bent DE expert voor jouw reisaanbod, maar nu je een website laat bouwen, heb je het idee dat je eigenlijk ook nog marketeer, professioneel tekstschrijver, websitetechneut, SEO-specialist en conversie-expert moet zijn als je resultaat uit je website wilt halen. Er is zoveel info, maar je hebt geen idee wat nu echt ‘goed’ is.

• Je zakt steeds verder naar beneden in Google

Eigenlijk trekt je website bijna geen bezoekers. Sterker nog, het lijkt wel of je zákt in de Google resultaten, terwijl je toch echt met SEO bezig bent geweest. Je vraagt je af of de techniek achter je website eigenlijk wel goed in elkaar zit?

Herkenbaar? Dan ben je hier op de juiste plaats!

Wij bouwen websites voor kleinschalige reisorganisaties en zelfstandige reisadviseurs zoals jij. Websites die marketingtechnisch wél goed in elkaar zitten en volledig ‘future proof’ zijn.

Zodat jij je kunt focussen op waar jij het allerbeste in bent: het regelen van een droomvakantie voor jouw klanten!

300% meer boekingen en zelf achter het stuur

Miriam Kok

“De enorme groei van Kingfisher Tours Egypte is het ‘levende bewijs’ dat Wendy’s website adviezen en marketingmethodes werken. Mede dankzij Wendy hebben wij 300% meer boekingen en zit ik nu weer zélf achter het stuur van mijn bedrijf en dat wens ik iedereen toe.”

Miriam Kok, Kingfisher Tours Egypte

Waarom kiezen voor een Booking Magnet website

Als kleinschalige reisadviseur ben jij er supergoed in om mensen de vakantie van hun leven te bezorgen. Dat is jouw speciale kracht. Je bent een hele goede reisagent, je ontzorgt jouw klanten op alle gebieden en je gasten zijn altijd super enthousiast over jouw persoonlijke hulp. Websites (laten) bouwen en marketing zijn echter niet jouw passie en let’s be honest: het is ook een beetje zonde van je tijd en geld om zelf het wiel opnieuw uit te gaan vinden!

Gezamenlijk hebben wij alle mogelijke technische uitdagingen, succes stories, ‘afwijkende’ typen reisorganisaties en valkuilen al langs zien komen de afgelopen jaren en die kennis en ervaring zetten we graag in om jou zonder omwegen aan een echt goede website te helpen.

Hieronder leggen we je uit hoe het Booking Magnet website format werkt:

1. ECHT gebouwd voor scoren in Google (SEO)

Wat het ‘Booking Magnet’ websiteformat echt anders maakt dan andere reisbureau websites is het feit dat wij de kennis van Wendy als SEO-trainer voor de reisbranche en Michel als technische websitespecialist hebben gecombineerd tot 1 perfecte website-oplossing voor touroperators. Als je je doelgroep beter wilt bereiken en beter vindbaar wilt zijn in Google, dan zijn er een aantal dingen die qua SEO-techniek (in de code van je website) op orde moeten zijn. Jij weet misschien niet precies wat die eisen zijn en zou akkoord gaan als een websitebouwer zegt ‘Ja hoor hij is SEO-proof, daar gebruik ik de Yoast SEO plugin voor’, maar WIJ weten wat er ECHT bij komt kijken en hebben het hele format voor jouw reisbureau website daarnaar ingericht.

Lees meer over hoe we dat doen

2. Bewezen winstgevend website-ontwerp (specifiek voor de reisbranche)

Weet jij welke details in je website het verschil maken tussen een ‘mooie’ website en een website die ook daadwerkelijk boekingen oplevert? Nee? Dat is niet zo gek, want er zijn tegenwoordig zoooooveel kleine details die het succes van je website bepalen! Grote reisorganisaties hebben een heel team aan conversiespecialisten in dienst, die dagelijks data analyseren om te kijken wat wel en niet werkt op hun website: levert een blauwe of een rode knop meer boekingen op, waar moet de knop op mobiel staan, hoe uitgebreid moeten de dag-tot-dag programma’s zijn, levert formulier A of B meer aanvragen op etc…

Geen wonder dus dat wanneer jouw websitebouwer jou vraagt ‘Zeg maar hoe je wilt dat we deze pagina maken’, dat jij dan denkt ‘Hoe de h*ll moet ík dat weten…, ik ben toch geen conversiespecialist?

And you’re right! Jij bent geen conversiespecialist of websitebouwer… net zoals je websitebouwer niet weet hoe je reizen verkoopt en óók geen conversie-/ SEO- of webtekst specialist is :-).

Gelukkig hebben wij in het Booking Magnet format WEL al deze expertises EN onze praktijkervaring uit de reisbranche verwerkt, waardoor we jou nu kunnen helpen met bewezen effectieve paginaformats, specifiek getest op resultaat binnen de reisbranche.

Lees hier hoe we dat doen

3. Uniek: hulp bij het schrijven van je websiteteksten

Wil jij dat meer van je websitebezoekers een reisvoorstel bij je aanvragen? Maar vind je het lastig om overtuigende webteksten te schrijven? Geen idee wat je dan waar zou moeten neerzetten? Don’t worry, we’ve got your back! Wij helpen je met ijzersterke, verkoopgerichte paginaformats en een unieke ‘schrijfhulp’ training, die jou helpt om sterke webteksten te schrijven. Waarmee je jouw websitebezoekers rechtstreeks leidt naar de reis waar zij naar op zoek zijn ( en naar de knop ‘Reisvoorstel Aanvragen).

Leer hier meer over de conversieformats en GRATIS schrijftraining (t.w.v. € 737)

4. Alle moderne marketingtools voor futureproof verkopen

Tegenwoordig is het als reisorganisatie al lang niet meer voldoende om een website te hebben waar alleen maar je reisproducten op staan. Als je meer boekingen via je eigen website wilt, dan zul je je website moeten veranderen in een 24/7 online verkoopmedewerker: een boekingsmagneet die niet alleen jouw ideale gasten aantrekt, maar die je ook helpt om een persoonlijke band met hen op te bouwen en hen overtuigt om bij jou te boeken in plaats van bij je concurrent.

Daarom kun je in jouw Booking Magnet website alle marketingtools opnemen die je nodig hebt om succesvol online reizen te verkopen.

Bekijk hier voorbeelden van tools waar je zelf misschien nog niet aan had gedacht

Zo werken wij.

Van strategie en concept, ontwerp en ontwikkeling, tot onderhoud en support. Dat is hoe wij succesvolle WordPress websites voor reisbureaus, touroperators, (kleinschalige) reisorganisaties en ZRA’s maken.

wendy rug laptop reisbureauwebsite

Tevreden klanten

marjolein penning

“Ik ken Michel al vele jaren en hij heeft de websites gebouwd voor zowel Lotus Tours als Eshi Eco Travel. Dit tot zeer grote tevredenheid! Michel voelt uitstekend aan wat de wensen zijn en maakt in overleg de website helemaal op maat. Hij denkt ook actief mee en komt met suggesties voor verbeteringen waar je zelf niet snel aan zou denken. Verder reageert hij bijzonder snel en als het nodig is ook buiten kantooruren wat ik echt een grote toegevoegde waarde vind. De nieuwe website voor Eshi Eco Travel heeft ook gezorgd voor een enorme toename van het aantal aanvragen. Kortom: een echte aanrader!”

Marjolein Penning, Eshi Travel & Lotus Tours

“Een aanrader, het werkt echt! Een compleet format waar je veel aan hebt als je meer online boekingen binnen wil krijgen.“

Gerda Boersma, Atma Asia Travel
flore meylan e1626779886449

“Omdat we al een aantal jaren aan het zoeken waren naar een plan hoe we de website van www.tura-travel.nl beter vindbaar konden maken, zijn we met Wendy en Michel in zee gegaan. Het is fijn om een koers te varen en te vertrouwen dat de website er beter uit komt”.

Flore Meylan en Donald Koskamp, Tura Travel
ontvang meer boekingen

Ontvang meer online boekingen met een bewezen succes formule.

Wij bouwen écht goede WordPress websites voor kleinschalige reisorganisaties, dankzij een bewezen succesformule. Volledig passend bij jouw bedrijf. Van strategie en concept, via ontwerp en ontwikkeling naar onderhoud en support. Meer online boekingen. Meer tijd over voor andere zaken. Wil jij ook online succes behalen?