Een reisbureau website die boekingen oplevert.

In een samenwerking tussen Build Your Travel Bizz en Internetbureau Jun-E-Jay bouwen wij websites voor kleinschalige reisorganisaties en zelfstandige reisadviseurs zoals jij, zodat jij jouw klanten de vakantie van hun leven kan bezorgen.

ontwikkeld door experts

Nieuwe klanten vinden hoeft niet moeilijk te zijn.

Als kleinschalige reisorganisatie of adviseur zorg je ervoor dat jouw klanten een prachtige vakantie hebben. Mensen boeken graag bij jou, maar omdat je geen online boekingen ontvangt, tast je in het duister.

* Niemand vraagt een sales gesprek aan

* Jouw website voelt niet aan als “jou” en je hoopt dat niemand het ziet

* Je bent bang dat een verkoop website niet voor jou bestemd is

Tip: heb je al een website, maar baal je van de hoge kosten, het gebrek aan bezoekers of het lage aantal leads? Ontdek met onze gratis Website Scan hoe het beter kan en jij online meer omzet kunt maken.

Laten we dat oplossen.

De websites die wij bouwen zorgen voor RESULTAAT.

Wij zijn er om jouw meer klanten te bezorgen, zodat jij je kan focussen op datgene waarom je jouw bedrijf bent begonnen; om mensen de vakantie van hun leven bezorgen.

Kom erachter hoe wij samen kunnen werken.

wendy rug laptop reisbureauwebsite

Wij helpen kleinschalige reisorganisaties om online te groeien.

Jij kunt mensen de vakantie van hun leven bezorgen. Dat is jouw speciale kracht. Je bent een hele goede reisagent, je ontzorgt jouw klanten op alle gebieden en je bent klaar om ook online grote stappen te zetten.

Wij bouwen reisbureau websites die jou meer klanten opleveren, zodat jij de levens van vele mensen kunt veranderen met de reis van hun dromen.

Tip: Net begonnen met je reisbureau? Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten. We hebben de belangrijkste voor je op een rijtje gezet.

wendy lopend strand reisbureauwebsite

Als kleinschalige reisorganisatie help jij jouw klanten aan de reis van hun leven.

Wij zijn een Internetbureau gestart om te zorgen dat jij dat nog vaker kunt doen. Dus laten we samen zorgen voor meer klanten en een hogere omzet!

Laten we het maar gewoon zeggen

Jij bezorgt jouw klanten altijd hele mooie vakanties.

Jij bezorgt jouw klanten altijd hele mooie vakanties. Je bent slim. Je krijgt dingen voor elkaar.

Maar, waarom boekt er dan (bijna) niemand online een reis?

wendy zittend laptop reisbureauwebsite

300% meer boekingen en zelf achter het stuur

Miriam Kok

“De enorme groei van Kingfisher Tours Egypte is het ‘levende bewijs’ dat Wendy’s website adviezen en marketingmethodes werken. Mede dankzij Wendy hebben wij 300% meer boekingen en zit ik nu weer zélf achter het stuur van mijn bedrijf en dat wens ik iedereen toe.”

Miriam Kok, Kingfisher Tours Egypte

Je hebt een website, helemaal zelf gemaakt in WordPress.

Het heeft je heel veel tijd op YouTube gekost en veel te veel vrije weekenden zijn in rook opgegaan. Maar, het is je gelukt en je bent trots.

Toch voel je ook:
– Dat je onzeker bent over de technische uitdagingen
– Teleurgesteld dat niemand zich inschrijft voor je nieuwsbrief
– Bang, omdat de (online) boekingen achterwegen blijven

wendy klant reisbureauwebsite

Websites zijn ingewikkeld als je het helemaal alleen probeert te doen.

We zien het helaas veel te vaak met onze klanten. De meeste hebben uren op YouTube naar tutorials gekeken. Sommige hebben zelfs echte horrorverhalen over ingehuurde freelancers die niets meer laten horen, zelfs nadat ze al duizenden euro’s hebben ontvangen.

Ze geloven allerlei online advies, die totaal niet relevant is voor hun bedrijf en eindigen met een website die geen resultaat boekt. We zien helaas veel te vaak dat ze dit punt bereiken en dan opgeven.

Ze overtuigen zichzelf ervan dat ze niet goed genoeg zijn en dat er daarom geen online boekingen binnen komen. Ze denken dat ze gefaald hebben, stoppen met het bedrijf en laten de website verwijderen.

michel kijkend meer reisbureauwebsite

Tevreden klanten

marjolein penning

“Ik ken Michel al vele jaren en hij heeft de websites gebouwd voor zowel Lotus Tours als Eshi Eco Travel. Dit tot zeer grote tevredenheid! Michel voelt uitstekend aan wat de wensen zijn en maakt in overleg de website helemaal op maat. Hij denkt ook actief mee en komt met suggesties voor verbeteringen waar je zelf niet snel aan zou denken. Verder reageert hij bijzonder snel en als het nodig is ook buiten kantooruren wat ik echt een grote toegevoegde waarde vind. De nieuwe website voor Eshi Eco Travel heeft ook gezorgd voor een enorme toename van het aantal aanvragen. Kortom: een echte aanrader!”

Marjolein Penning, Eshi Travel & Lotus Tours

“Een aanrader, het werkt echt! Een compleet format waar je veel aan hebt als je meer online boekingen binnen wil krijgen.“

Gerda Boersma, Atma Asia Travel
flore meylan e1626779886449

“Omdat we al een aantal jaren aan het zoeken waren naar een plan hoe we de website van www.tura-travel.nl beter vindbaar konden maken, zijn we met Wendy en Michel in zee gegaan. Het is fijn om een koers te varen en te vertrouwen dat de website er beter uit komt”.

Flore Meylan en Donald Koskamp, Tura Travel

Aangenaam, wij zijn Reisbureauwebsite.nl

Wij bouwen websites voor kleinschalige reisorganisaties en zelfstandige reisadviseurs zoals jij, zodat jij je kan focussen op het regelen van een droomvakantie voor jouw klanten.

Wij helpen onze klanten met:
– meer leads ontvangen
– nieuwe klanten binnenhalen
– meer inschrijvingen op hun nieuwsbrief

Wij kunnen jou ook helpen.

ontwikkeld door experts

Zo werken wij.

Van strategie en concept, ontwerp en ontwikkeling, tot onderhoud en support. Dat is hoe wij succesvolle WordPress websites voor reisbureaus, touroperators, (kleinschalige) reisorganisaties en ZRA’s maken.

wendy pasfoto reisbureauwebsite

Veelgestelde vragen