023 20 23 174
Gratis adviesgesprek

Zelfstandig reisadviseur worden: waar begin je mee?

Home » Reisbureau website laten maken » Zelfstandig reisadviseur worden: waar begin je mee?
Zelfstandig reisadviseur worden: waar begin je mee?2021-11-29T09:49:58+01:00

Zelfstandig reisadviseur worden: waar begin je mee?

Wij bouwen websites voor kleinschalige reisorganisaties en zelfstandige reisadviseurs zoals jij, zodat jij jouw klanten de vakantie van hun leven kan bezorgen.

home banner

Wil jij meer klanten en een hogere omzet? Laat jouw reisbureau website maken door Reisbureauwebsite.nl.

Zelfstandig reisadviseur worden: waar begin je mee?

Je wilt zelfstandig reisadviseur worden? Gefeliciteerd, een geweldige keuze! Er werkt niets beter dan doen wat je leuk vindt. Bijvoorbeeld als je anderen de reis van hun leven wilt helpen organiseren. Waarbij jij er op de achtergrond voor zorgt dat alles op rolletjes verloopt. En je natuurlijk voor jouw reizigers klaarstaat, zowel persoonlijk als online.

Een goede zelfstandig reisadviseur biedt z’n reizigers de beste ervaring. In het persoonlijk contact, met de belangrijke documentatie en natuurlijk online, als jouw klanten inspiratie opdoen. Of als ze even checken wie je precies bent en wat je achtergrond is. Waarmee je een goede indruk wilt maken, omdat je dat maar één keer voor het eerst kunt doen.

Gratis adviesgesprek aanvragen
wendy rug laptop reisbureauwebsite

Reislustig en organiserend

Voordat je met je eigen onderneming van start gaat heb je waarschijnlijk al wat stappen gezet. Of juist nog helemaal niet, omdat je benieuwd bent wat erbij komt kijken. En of je wel geschikt bent om daarmee aan de slag te gaan. Het is een geweldige zelfstandige functie, die aan de andere kant ook verantwoordelijkheden kent. En die vraagt om veel energie, dus dat is misschien wel de belangrijkste voorwaarde.

Wil je zelfstandig reisadviseur worden? Dan ben je in ieder geval reislustig. Je houdt ervan om naar de andere kant van de wereld te vliegen en in contact te komen met nieuwe culturen. Of je trekt er juist in de omgeving op uit, om de plekken te ontdekken waar anderen achteloos voorbij lijken te lopen. Iets dat je niet kunt uitstaan, omdat er zowel hier als daar zo ontzettend veel moois te zien is en te beleven valt.

Tegelijkertijd ben je heel organiserend ingesteld als je zelfstandig reisadviseur wilt worden. Je weet van je eigen reizen waarschijnlijk dat er van alles geregeld moet worden, om dit op rolletjes te laten verlopen. En dan gaat het nog om je eigen reis, waarin je slim gebruik kunt maken van de eerdere ervaringen die je hebt opgedaan. Hoe moet dat als je reizigers voor het eerst helpt een reis te organiseren? Als jij ervoor wilt zorgen dat je reizigers een geweldige tijd hebben, dan zal je jouw organisatorisch talent behoorlijk moeten aanspreken.

wendy zittend laptop reisbureauwebsite
Gratis adviesgesprek aanvragen

Jouw laptop als kantoor.

En andersom hoef je het natuurlijk ook niet groter te maken dan het is. Veel enthousiaste reizigers die zelfstandig reisadviseur worden leren het vak gaandeweg. Met vallen en opstaan, om wijzer te worden als ondernemer en je reizigers zo goed mogelijk te helpen. Met creatieve oplossingen als het even tegenzit en door vooraf na te denken over wat er mogelijk kan gebeuren. Om ze voor te bereiden waar dat mogelijk is en klaar te staan als dat nodig blijkt. Twee manieren waarop je een geweldige service kunt aanbieden, vanuit persoonlijke betrokkenheid bij iedereen die op reis gaat.

Dat doe je soms op locatie en bijvoorbeeld door vooraf langs te gaan bij de accommodaties die je als zelfstandig reisadviseur gaat aanbieden. Of door contacten te onderhouden op de verschillende mooie plekken, die je jouw reizigers graag wilt gaan laten zien. Omdat je er zelf een aantal keren geweest bent of omdat je weet dat het goed past bij de reis die ze graag willen maken.

Op andere momenten werk je vooral op afstand, waardoor je laptop eigenlijk voldoende is als kantoor. Waarmee je alle kanten op kunt, zelf om te communiceren met jouw reizigers aan de andere kant van de wereld. Zodat je zelfstandig reisadviseur kunt worden vanuit Nederland, vanuit België, Zuid-Spanje en zelfs de landen ver buiten Europa. Om vanuit daar de reizen te organiseren en bijvoorbeeld te videobellen. Of door persoonlijk af te spreken en de meer noodzakelijke zaken via e-mail en telefoon af te handelen. Waardoor je kunt werken waar je maar wilt, als je daar een goede website bij hebt.

ontwikkeld door experts
wendy lopend strand reisbureauwebsite

300% meer boekingen en zelf achter het stuur

Miriam Kok

“De enorme groei van Kingfisher Tours Egypte is het ‘levende bewijs’ dat Wendy’s website adviezen en marketingmethodes werken. Mede dankzij Wendy hebben wij 300% meer boekingen en zit ik nu weer zélf achter het stuur van mijn bedrijf en dat wens ik iedereen toe.”

Miriam Kok, Kingfisher Tours Egypte

Zelf of met ondersteuning.

Als je zelfstandig reisadviseur wilt worden en je daarmee niet of nauwelijks ervaring hebt kan het fijn zijn om wat hulp achter de hand te houden. Zodat je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden. En om terug te vallen als je het even niet meer weet, om je reizigers toch een passende oplossing en geweldige ervaring te kunnen bieden. Absoluut geen schade en ook online ontzettend goed mogelijk, dankzij de organisaties die daarvoor beschikbaar zijn.

Er zijn verschillende organisaties die zelfstandig reisadviseurs helpen. Ze staan bijvoorbeeld telefonisch voor ze klaar, zodat je contact op kunt nemen als je het even niet meer weet. Op het moment dat je een reis wilt verkopen, als je die gaat verwerken of op het moment dat je tegen problemen aanloopt. Om even te kunnen overleggen, navraag te doen bij andere adviseurs of om gewoon aan te geven wat er aan de hand is en waar je tegenaan loopt. Allemaal dingen waar je mee te maken kunt krijgen als je zelfstandig reisadviseur wilt worden. En ontzettend interessant, bijvoorbeeld door kennis en ervaringen uit te wisselen.

En heb je aan de andere kant al wat ondernemerservaring als je zelfstandig reisadviseur wilt worden? Je kunt er ook voor kiezen om helemaal op eigen benen te gaan staan. Met pakketten die je aanbiedt of diensten die reizigers kunnen afnemen bij het voorbereiden, organiseren en boeken van de reis die ze willen gaan maken. Je bepaalt zelf op welke manier je daarmee aan de slag gaat en het is iets dat je in de loop van de tijd bovendien weer kunt aanpassen.

wendy klant reisbureauwebsite
Gratis adviesgesprek aanvragen

Waar moet je aan denken?

Misschien help je vrienden, familie en andere bekenden al veel langer met de reizen die ze maken. Je bent dan eigenlijk al zelfstandig reisadviseur geworden, waarschijnlijk zonder dat je het zelf door had. Dat betekent dat je al wat ervaring hebt en goed weet wat er allemaal bij komt kijken. Tenminste, bij het organiseren van de reis en het boeken daarvan. Als je er professioneel mee aan de slag wilt moet je rekening houden met nog wat andere zaken. Je leidt vanaf dat moment een bedrijf. Dat betekent dat je je professioneel zal moeten presenteren, dat je een website nodig hebt en dat je moet nadenken over bijvoorbeeld drukwerk en marketing.

We zetten een paar dingen voor je op een rij die je niet over het hoofd mag zien als je zelfstandig reisadviseur wilt worden:

Drukwerk om indruk te maken
Spreek je reizigers op een beurs, komen ze bij je langs of ga je bij hen op bezoek? Zorg ervoor dat je wat drukwerk bij je hebt, waarmee je een professionele indruk kunt maken. De belangrijkste manier om het meteen goed te doen, waarmee je het vertrouwen wint als zelfstandig reisadviseur.

Marketing en merkopbouw
Wie wil groeien moet een grotere doelgroep aanspreken. Met marketing en door je merk op te bouwen, ook als het bedrijf bestaat uit alleen jij als adviseur. Met een specifieke stijl, een regio waar je goed in bent of een unieke aanpak waaraan reizigers je gaan herkennen. Zodat ze voor jou kiezen en weten wat ze kunnen verwachten, waar jij je voordeel mee kunt doen.

Systemen en software om in te werken
Zorg ervoor dat je werkt met professionele systemen en software, zowel voor het contact, de planningen en organisatie als de boekingen. Maak de gegevens online inzichtelijk en beschikbaar

wendy klant reisbureauwebsite
michel lachend selfie reisbureauwebsite

Zelfstandig reisadviseur met de beste website.

Je wilt zelfstandig reisadviseur worden en meteen een goede indruk maken? Zorg ervoor dat je een website hebt die vlekkeloos werkt. Als belangrijke eerste online ervaring, waarmee je de toon zet voor de rest van jullie samenwerking. Door op de verschillende pagina’s te laten zien wie je bent, wat je doet en waarom je hebt gekozen voor de aanpak die je hanteert. Als jouw persoonlijke verhaal en ervaring, waarmee je anderen enthousiast maakt om jou in te schakelen. Als de persoonlijke adviseur om een geweldige reis voor ze samen te stellen, waar reizigers blij van worden.

De WordPress website voor jou als zelfstandig reisadviseur is het perfecte visitekaartje, maakt enthousiast en smaakt als het goed is naar meer. Dankzij pagina’s die razendsnel laden, een logische opbouw die op het juiste moment overtuigt en met diverse contactmogelijkheden om een aanvraag bij je te doen.

Ben jij benieuwd hoe jouw website als zelfstandig reisadviseur er wat ons betreft uit zou moeten zien en hoe je jouw reizigers laat zien wat je voor ze kan betekenen? Neem contact op en vertel ons over je plannen. Dan denken wij met je mee en bouwen we aan een website waarmee jij de belangrijke eerste stap zet. Zodat je jouw reizigers online kunt overtuigen met wat jij als zelfstandig reisadviseur te bieden hebt. Ben jij er klaar voor?

wendy zittend laptop reisbureauwebsite
wendy lopend strand reisbureauwebsite

Tevreden klanten

marjolein penning

“Ik ken Michel al vele jaren en hij heeft de websites gebouwd voor zowel Lotus Tours als Eshi Eco Travel. Dit tot zeer grote tevredenheid! Michel voelt uitstekend aan wat de wensen zijn en maakt in overleg de website helemaal op maat. Hij denkt ook actief mee en komt met suggesties voor verbeteringen waar je zelf niet snel aan zou denken. Verder reageert hij bijzonder snel en als het nodig is ook buiten kantooruren wat ik echt een grote toegevoegde waarde vind. De nieuwe website voor Eshi Eco Travel heeft ook gezorgd voor een enorme toename van het aantal aanvragen. Kortom: een echte aanrader!”

Marjolein Penning, Eshi Travel & Lotus Tours

“Een aanrader, het werkt echt! Een compleet format waar je veel aan hebt als je meer online boekingen binnen wil krijgen.“

Gerda Boersma, Atma Asia Travel
flore meylan e1626779886449

“Omdat we al een aantal jaren aan het zoeken waren naar een plan hoe we de website van www.tura-travel.nl beter vindbaar konden maken, zijn we met Wendy en Michel in zee gegaan. Het is fijn om een koers te varen en te vertrouwen dat de website er beter uit komt”.

Flore Meylan en Donald Koskamp, Tura Travel

Aangenaam, wij zijn Reisbureauwebsite.nl

Wij bouwen websites voor kleinschalige reisorganisaties en zelfstandige reisadviseurs zoals jij, zodat jij je kan focussen op het regelen van een droomvakantie voor jouw klanten.

Wij helpen onze klanten met:
– meer leads ontvangen
– nieuwe klanten binnenhalen
– meer inschrijvingen op hun nieuwsbrief

Wij kunnen jou ook helpen.

Gratis adviesgesprek aanvragen
ontwikkeld door experts

Veelgestelde vragen

Wat is het proces tijdens het project?2021-06-25T12:21:21+02:00

In het kort zijn dit de stappen die we doorlopen tijdens elke project:
1. Strategie sessie
2. Website sessie
3. Wireframes
4. Visueel ontwerp
5. Ontwikkeling
6. Content plaatsen (door opdrachtgever).
7. Livegang
8. Meten en Verbeteren

Met welk websitesysteem/ WordPress thema/ drag & drop builder werken jullie?2021-06-25T12:28:29+02:00

Je website wordt gebouwd in het WordPress CMS systeem. We werken niet met standaardthema’s, omdat wij niet geloven in standaardoplossingen. Iedere reisorganisatie is anders en moet ook een eigen opvallende uitstraling hebben om zich te onderscheiden van de (vele) concurrenten. We werken daarom met een voor jouw op maat gemaakte website in WordPress, waarbij wij verschillende contentblokken ontwikkelen, waarmee je heel flexibel de pagina’s kunt opbouwen. Bepaal zelf welke blokken er getoond worden en in welke volgorde deze blokken staan.

Verzorgen jullie ook de hosting?2021-06-25T12:25:55+02:00

Wij verzorgen zelf geen hosting, maar hebben wel een betrouwbare hostingpartij die we je kunnen aanbevelen, van wie we weten dat zij snelle en veilige servers hebben. Uiteraard helpen wij je bij het hele proces om je website (en eventueel email) te verhuizen. Voelt misschien spannend, is het vaak niet echt :-)

Kan ik na oplevering bij jullie terecht voor hulp en aanpassingen en wat kost dat?2021-06-25T12:25:21+02:00

Wij zijn er om jou te helpen en blijven ook bij de lancering én na oplevering betrokken. Na de livegang zijn er (afhankelijk van jouw wensen) verschillende niveaus van ondersteuning mogelijk. Michel verzorgt de technische updates en onderhoud, of extra ‘trouble shooting’ en support bij aanpassingen als jij dat wilt.

Maar natuurlijk wil je vooral dat jouw website echt die super effectieve marketingtool is, die op de automatische piloot meer boekingen oplevert! En laat dàt nou net Wendy’s missie en specialiteit zijn: met de praktische trainingen van Build Your Travel Bizz helpt zij je stap voor stap om optimaal gebruik te maken van alle marketingmogelijkheden die jouw Booking Magnet website biedt.

Maken jullie ook koppelingen met mijn nieuwsbrief/E-mailmarketingsysteem (Active Campaign/Mailchimp/LaPosta etc.)2021-06-25T12:27:56+02:00

Ja, we hebben dan alleen je accountgegevens nodig. We zullen je tijdens het proces helpen met welke gegevens wij nodig hebben en waar jij die kunt vinden, zodat je ons de juiste gegevens kunt aanleveren. Wendy kan je met haar achtergrond als marketingspecialist in de onboarding calls ook adviseren indien je hulp nodig hebt bij het kiezen van een systeem, of als je wilt weten hoe je op een niet al te arbeidsintensieve manier van start gaat met automatische E-mailmarketing/ E-book en salesfunnels.

Ga ik niet zakken in Google als ik een nieuwe website lanceer?2021-06-25T12:27:45+02:00

Goede vraag! Veel ondernemers (en websitebouwers!) zijn zich er niet van bewust dat er om je Google positie te behouden een aantal acties en checks uitgevoerd moeten worden vóórdat je je nieuwe website live zet.

Wij hanteren echter een uitgebreide checklist voordat we je nieuwe website online zetten en helpen je om te zorgen dat je geen onnodige schommelingen in Google gaat zien.

Als er in je nieuwe website nieuwe pagina’s zijn toegevoegd/ pagina’s zijn verwijderd of van naam/url zijn gewijzigd, dan zorgen we er bij de livegang bijvoorbeeld voor dat je oude websitepagina’s op de juiste manier worden doorverwezen naar nieuwe url’s (301 redirects), zodat je geen onnodige veranderingen in je Google positie gaat zien.

Over het algemeen zul je altijd een kleine dip zien in je Google resultaten in de eerste weken nadat je nieuwe site online is gegaan (omdat Google even tijd nodig heeft om eventuele veranderingen te analyseren en bezoekcijfers voor je nieuwe site mee te nemen in hun algoritme berekeningen), maar uiteindelijk zal dit herstellen (en als je verbeteringen hebt aangebracht in je website, zoals je teksten SEO-vriendelijk maken, je afbeeldingen optimaliseren, nieuwe SEO-pagina’s toevoegen etc.) dan kun je je website zelfs enorm laten stijgen in Google.

Wendy is een ervaren SEO-specialiste en verzorgt al jaren ook SEO-ondernemerscursussen voor reisondernemers, dus zij zal je ook tijdens de onboarding calls wijzen op acties die je zelf kunt ondernemen om je nieuwe website beter vindbaar te maken in de zoekmachines.

Heb ik wel een nieuwe website nodig?2021-06-25T12:26:05+02:00

Dat ligt eraan wat het probleem is met je huidige website. Krijg je te weinig boekingen binnen, heeft je website technische problemen, of ben je niet happy met je websitebouwer bijvoorbeeld? Plan gerust een gratis adviesgesprek met ons in, dan kijken we met je mee wat het probleem is en of je echt een nieuwe website of websitebouwer nodig hebt om meer boekingen binnen te gaan halen. Soms zijn er kleine technische issues die makkelijk opgelost kunnen worden of zijn er alleen wat kleine aanpassingen in je design/teksten of marketingaanpak nodig en heb je helemaal geen nieuwe website nodig. Wij zullen daar altijd eerlijk in zijn en via de website- en marketingtrainingen vvan www.buildyourtravelbizz.com kunnen we je altijd verder helpen om zelf issues aan te pakken indien een nieuwe website voor jou op dit moment niet de beste oplossing is.

Wanneer kan je beginnen?2021-06-25T12:19:59+02:00

Vaak kunnen we binnen twee weken na de kennismaking beginnen met het traject. Altijd binnen 4 weken.

Ik heb al een website online staan nu. Gaat deze dan offline, want die heb ik nog nodig tot de nieuwe website online staat?2021-06-25T12:26:59+02:00

Je nieuwe website wordt gebouwd op onze server en pas als deze nieuwe website live gaat wordt hij op je huidige domeinnaam/website-adres geplaatst. Je huidige website blijft dus gewoon online staan en geïndexeerd worden door Google tot op het moment dat we deze vervangen door je nieuwe website. Als er in je nieuwe website nieuwe pagina’s zijn toegevoegd/ pagina’s zijn verwijderd of van naam/url zijn gewijzigd, dan zorgen we er ook voor dat je oude websitepagina’s op de juiste manier worden doorverwezen naar eventuele nieuwe url’s, zodat je geen onnodige veranderingen in je Google positie gaat zien.

Kan ik makkelijk zelf dingen aanpassen in de website na oplevering?2021-06-25T12:20:48+02:00

Ja, we gebruiken een handig ‘drag & drop’ systeem waarmee je makkelijk pagina’s in zijn geheel kunt kopiëren (bijvoorbeeld als je nieuwe reizen wilt toevoegen), maar we slaan ook alle blokken of onderdelen van je pagina’s op in een bibliotheek als ‘pagina-element’, dus als je zelf een totaal nieuwe pagina wilt aanmaken dan kun je met deze blokken zelf die pagina inrichten, wetend dat het er ook op mobiel en qua uitlijning nog steeds strak uitziet.

Je hoeft dus nooit ingewikkelde codes te typen, maar kunt wel zelf nog makkelijk pagina’s en pagina elementen toevoegen of verwijderen/ teksten en afbeeldingen aanpassen etc.

Kan de site worden gekoppeld aan mijn boekingssysteem/ offertesysteem/ een channelmanager/ mijn betaalsysteem?2021-06-25T12:28:07+02:00

Ja, in principe kunnen alle systemen gekoppeld worden. We hebben dan de juiste accountgegevens en API koppelingscode nodig. We zullen je tijdens het proces helpen met welke gegevens wij nodig hebben en waar jij die kunt vinden, zodat je ons de juiste gegevens kunt aanleveren. Wendy kan je met haar achtergrond als marketingspecialist in de onboarding calls ook adviseren indien je hulp nodig hebt bij het kiezen van een systeem.

Verzorgen jullie ook het onderhoud na oplevering?2021-06-25T12:21:07+02:00

Zeker, wij zorgen er na oplevering voor dat zowel WordPress als de gebruikte plugins upto-date blijven. Zo weet je zeker dat jouw website stabiel, snel en veilig blijft.

Kan ik een uniek ontwerp krijgen of werken jullie met bestaande thema’s/layouts?2021-06-25T12:20:57+02:00

We werken niet met bestaande thema’s en maken dus echt een uniek ontwerp voor jouw nieuwe website. We hebben dus echte creatieve vrijheid om de website te ontwerpen die jij wilt én die echt voor je gaat werken.

Zo’n website valt buiten mijn budget… is er geen goedkopere manier?2021-07-02T18:04:18+02:00

Een wat langer antwoord, omdat we écht goed antwoord willen geven :-)

We realiseren ons dat er altijd situaties denkbaar zijn waarin een website van meer dan € 3.800 niet in je budget past. Misschien begin je pas net met je reisorganisatie, denk je erover om zelf te gaan bouwen of heb je “iemand in de familie” die zegt ook wel websites te kunnen bouwen.

Om heel eerlijk te zijn: als je écht maar een paar honderd euro budget beschikbaar hebt, dan zijn wij niet de beste oplossing voor jou, want voor die prijs kun je alleen een heel basic website op basis van een standaard thema laten bouwen. In de praktijk hebben wij de afgelopen jaren al vaak zien gebeuren dat er dan websites worden gebouwd die uiteindelijk continu kapot zijn, die zelfs minder boekingen opleveren dan de oude website, die totaal niet vindbaar zijn in Google of waarvan de bouwer na oplevering onbereikbaar is etc..

Een betere vraag dan “heb ik hier wel budget voor” is dus eigenlijk “wat kost het me als ik (weer) een slechte website laat bouwen” of draai de vraag eens om van “kan ik deze investering wel betalen” naar “hoe lang heb ik nodig om deze investering terug te verdienen”?

Want let’s be honest: om € 3.800 terug te verdienen moet je (uitgaande van 10% winstmarge per verkochte reis en een gemiddelde prijs van € 1.600 per reis), aan 20 extra personen een reis verkopen. Over het algemeen schrijf je een website in 5 jaar af, wat betekent dat je ieder jaar aan 4 personen extra een reis moet verkopen (oftewel 1 á 2 gezelschappen) om je website terug te verdienen.

Als je je dat niet kunt veroorloven voor het allerbelangrijkste kanaal waar jouw boekingen in de moderne reisbranche vandaan moeten komen, dan weet je eigenlijk al genoeg… dan is het JUIST tijd om te investeren in een website die wél werkt. Anders is de kans groot dat je bedrijf meer een hobby wordt dan dat het je echt een inkomen oplevert.

Heb jij ECHT ECHT ECHT zelfs dán het budget niet? Dat is echt geen schande: Wendy heeft in de afgelopen jaren zelfs speciaal voor kleinschalige reisorganisaties een online cursus ontwikkeld die jou alle ins en outs leert waar je op moet letten bij het ontwikkelen van een echt goede reisbureau website. ALS je dus echt maar een beperkt budget hebt, dan raden we je aan om de cursus “Een Website Die Boekingen Oplevert” te volgen en aan de hand van die cursus zelf zo’n duidelijke instructie en checklist voor je websitebouwer te maken, dat je zeker weet dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Je weet dan zelf exact wat “werkt” in de reisbranche qua techniek, SEO, webdesign, conversietechniek, marketingtools en het schrijven van overtuigende webteksten.

En kom je halverwege die cursus tot de conclusie dat je alsnog toch liever een Booking Magnet website laat bouwen? Dan trekken we de volledige cursusprijs van je bij ons gebouwde website af. (je zult niet de eerste zijn bij wie dit gebeurt ;-)).

Hoelang duurt het om een website te ontwerpen/ontwikkelen?2021-06-25T12:20:35+02:00

Gemiddeld genomen duurt een website traject 3-4 maanden. Soms is dit 2 maanden, soms is dit 6 maanden. Afhankelijk van de complexiteit van de website, de reactiesnelheid van zowel jullie als ons en eventuele onvoorziene zaken.

Ik vraag me af of het Booking Magnet format wel flexibel genoeg is voor mijn reisorganisatie, want [mijn reizen/doelgroep/manier van verkopen is totaal anders dan…].2021-06-25T12:28:41+02:00

Of je nu zeiltochten, yoga retreats, boeddhistische wandelreizen, rondreizen op maat of groepsreizen met een vaste datum aanbiedt, themaspecialist of excursie-aanbieder bent, 1 of 28 bestemmingen hebt, wel of geen boekingssysteem, reserveringskalender, bijzonder reisaanvraagformulier of andere ‘afwijkende’ eisen hebt, we´ve seen it all!

Vaak hebben we zelfs ook al vergelijkbare websites gebouwd of bepaalde oplossingen in de afgelopen 15 jaar als websitebouwer en tourism marketing specialist langs zien komen in de praktijk. Dus wat je ook in gedachte hebt, plan gerust een gratis adviesgesprek met ons in, we denken graag met je mee en het gebeurt bijna nooit dat we echt geen oplossing kunnen bedenken.

Wat kost een website?2021-07-19T21:23:09+02:00

Dit hangt heel erg af van het aantal verschillende pagina’s op de website en de functionaliteiten in de website. Wij kunnen je helpen aan een écht goede website vanaf € 3.890 ex BTW. Al onze tarieven zijn all-in fixed fee projectprijzen, zonder onverwachte kosten tijdens of na het project. Meer over onze tarieven vind je op de tarievenpagina.

Hoe zit het met het onderhoud van mijn website na oplevering?2022-03-21T15:34:24+01:00

Support is inbegrepen tot het einde van het lopende kalenderjaar. Indien de website in december wordt opgeleverd, dan loopt het onderhoud t/m het einde van het volgende kalenderjaar. Daarna zijn de kosten voor support & onderhoud € 19,95 per maand (jaarlijks gefactureerd). Meer dan een uur nodig? Dan overleg. Dat is alleen nog nooit voorgekomen. Onderhoud omvat het updaten van WordPress, de plugins en het thema. Daarnaast maken we dagelijkse (database) en wekelijkse (bestanden) back-ups én één uur herstel per maand als er na de update dingen niet goed werken.

Zo werken wij.

Van strategie en concept, ontwerp en ontwikkeling, tot onderhoud en support. Dat is hoe wij succesvolle WordPress websites voor reisbureaus, touroperators, (kleinschalige) reisorganisaties en ZRA’s maken.

Meer over onze werkwijze
wendy rug laptop reisbureauwebsite
ontvang meer boekingen

Ontvang meer online boekingen met een bewezen succes formule.

Wij bouwen écht goede WordPress websites voor kleinschalige reisorganisaties, dankzij een bewezen succesformule. Volledig passend bij jouw bedrijf. Van strategie en concept, via ontwerp en ontwikkeling naar onderhoud en support. Meer online boekingen. Meer tijd over voor andere zaken. Wil jij ook online succes behalen?

Neem contact met ons op